Nytårsrengøring på Sopper.dk

Der skal ofte et nyt år til, før tiltrængte forandringer bliver sat i værk. Det har i hvert fald været tilfældet med min blog her på Sopper.dk, hvor jeg de sidste 1½ år har blogget olemfældigt om webkommunikation, digitalisering, sociale medier og andet kræs. Det har været sjovt og lærerigt, men jeg har også følt mig lidt klemt inde og begrænset af disse kategorier. Jeg har nemlig også et par gange haft lyst til at skrive om noget helt andet, inden for nogle af mine andre passioner som fx løb, foto og bagning.

Jeg bloggede på et tidspunkt om den opskrift, jeg bruger til mit hjemmebagte rugbrød med surdej, og det var sådan set fint nok (det er paradoksalt nok det indlæg, der har genereret mest trafik!), men det passede i den grad ikke sammen med de andre indlæg. Noget måtte der gøres.

I dagene op mod jul tog jeg en rask beslutning og købte domænet Webfronten.dk. Jeg har siden møjsommeligt flyttet alt indhold derover og kun ladet rugbrødsopskriften blive her. Det har i bogstaveligste forstand givet mere plads til at udfolde mine lyster til at blogge om alt mellem himmel og jord – bortset fra det dersens web-halløj :-)

Det er hensigten at jeg på Webfronten.dk koncentrerer mig om mine webfaglige holdninger og lader det afgrænse bloggens indhold. På Sopper.dk vil der derimod være et noget mere ukoncentreret fokus på alt det andet jeg interesserer mig for og som jeg i større eller mindre grad har en holdning til uanset omfanget af min viden inden for det givne område.

Jeg ved ikke om det giver mening for andre end mig selv, men det er heller ikke så vigtigt. Nu er der i hvert fald ryddet op og et nyt år er godt i gang. Du er selvfølgelig mere end velkommen til at besøge min nye hjemmeside på Webfronten.dk. Du kan endda også blive fan af Webfronten på Facebook ved at synes godt om Facebooksiden.

Godt nytår og på gensyn her og der!